Bezkonkurenčná novinka: InteliMail posiela e-maily podľa počasia

11.09.2023 • Prečítate za 1 min 15 sec
illustration

Štatistika otvorení e-mailov je síce len indikatívna, ale o čomsi stále vypovedá. Bez otvorenia e-mailu nebude žiaden preklik a tým pádom ani predaj. Otvoriteľnosť e-mailov na testovacej skupine užívateľov je pri daždivom chladnom letnom počasí o 44% vyššia ako pri krásnom slnečnom letnom dni. Odteraz InteliMail využíva predpovede počasia na plánovanie odosielania e-mailov.

Počasím riadené automatické plánovanie odosielania e-mailov je zatiaľ (pilotne) dostupné pre našich zákazníkov na Slovensku a v Čechách.

Na zapojenie ďalších krajín budeme usilovne pracovať :-)

Ako funguje takáto sexi vychytávka v praxi?

Uvádzame aspoň jeden príklad: Ak má na pláne InteliMail poslať newsletter zákazníkovi e-shopu z Bratislavy, tak pred samotným odoslaním si InteliMail skontroluje počasie v lokalite. Ak je v predpovedi na zajtrajší deň výrazné zhoršenie počasia, odloží InteliMail odoslanie e-mailu pre tohto zákazníka na zajtrajší deň.

V InteliMail máme veľkú radosť, keď vám môžeme priniesť aj takéto sexi, užitočné a stále plne automatické vylepšenia, ktoré ako veríme, budú prinášať našim zákazníkom nové a nové objednávky.

Výborne! Poďme na to

Ak máte e-shop ozvite sa nám a InteliMail si zamilujete


Integrácia a spustenie zadarmo
30 dní prevádzky zadarmo

Vyskúšať InteliMail Viac informácií

Staňte sa aj vy naším spokojným zákazníkom

+ mnoho ďalších e-shopov
InteliMail vnáša do marketingu e-shopov úplnú automatizáciu, ľahkosť, intuíciu, smart inteligenciu a neustále inovácie.

2024 © INTELIMAIL s.r.o. Všetky práva vyhradené.