30 dňové skúšobné obdobie zdarma. Prečo si ho v InteliMail pochvaľujeme?

04.01.2022 • Prečítate za 2 min
illustration

Ešte úplne na začiatku sme zvažovali pre začínajúcich nových klientov 2 benefity.

Buď garancia vrátenia peňazí, alebo 14 dňové obdobie zdarma, počas ktorých si bude môcť zákazník vyskúšať InteliMail a tak sa presvedčiť o všetkých výhodách, ktoré InteliMail ponúka oproti klasickým e-mailovým platformám.


Vyhralo 30 dní zdarma!

Zvolili sme nakoniec možnosť s 30 dňovým skúšobným obdobím s ohľadom na to, že počas týchto 30 dní, by už mal zákazník cítiť na svojom e-shope prínos InteliMail a taktiež vidieť pekné čísla v Google Analytics. To, že to bol veľmi dobrý ťah sme sa presvedčili prednedávnom, keď sme spúšťali InteliMail pre www.hs-sport.cz.

Po 30 dňovom zdarma období

HS-sport sa rozhodol s InteliMail pokračovať ďalej a pôvodnú e-mailovú službu, ktorú musel doteraz obsluhovať úplne vypnúť. To by ešte nebolo nič výnimočné. Nanajvýš nám zveril tento klient ďalšie jeho 3 e-shopy, čo by tiež ešte nebolo nič výnimočné.

Najväčšie prekvapenie nás ale čakalo až neskôr, keď sme sa dozvedeli pozadie celej veci :-)

1. Woow moment:

HS-sport nás odporučil svojej e-shopovej platforme (bsshop) s odôvodnením, že InteliMail prináša bez akejkoľvek jeho práce, jeho e-shopu viacnásobný výkon ako pôvodná e-mailová platforma, ktorú doteraz používal a aj prácne, týždeň čo týždeň obsluhoval a vymýšľal obsah. Preto sa aj rozhodol pôvodnú e-mail platformu úplne odstaviť.

2. Woow moment:

HS-sport celý úmysel nasadiť InteliMail konzultoval so svojou e-shopovou platformou a ich senior e-mail špecialistom, ktorý bol už na začiatku veľmi skeptický, že InteliMail nebude fungovať, ba dokonca klientovi uškodí. Na jeho veľké prekvapenie po 30 dňoch musel po zhliadnutí výsledkov v google analytics pri InteliMail konštatovať nadštandardne dobré dosiahnuté výsledky. Potom samozrejme nasledoval aj spoločný online meeting, na ktorom sa tento e-mail špecialista od nás dozvedel ako InteliMail dopodrobna funguje.

Toto je pre nás a pre InteliMail veľmi dobrá vizitka!

Výborne! Poďme na to

Ak máte e-shop ozvite sa nám a InteliMail si zamilujete


Integrácia a spustenie zadarmo
30 dní prevádzky zadarmo

Vyskúšať InteliMail Viac informácií

Staňte sa aj vy naším spokojným zákazníkom

+ mnoho ďalších e-shopov
InteliMail vnáša do marketingu e-shopov úplnú automatizáciu, ľahkosť, intuíciu, smart inteligenciu a neustále inovácie.

2024 © INTELIMAIL s.r.o. Všetky práva vyhradené.